home and kickin´..


                                  69817-369

ja, jag är här igen. åtminstone för en kortare visit. vi får se hur det blir. kunde efter en titt på guttas bilder inte motstå frestelsen att dela med mig av mina. upptäcker snabbt att forumet har avancerat till en nivå som jag eventuellt tycker är för mycket för mina ynka webkunskaper. men fan den som ger sig.

                                 69817-360

vi som hade den goda smaken att arbeta den där torsdagen, blev snyggt upphämtade av allmogen tillsammans med buss vid 15.00. eller klockan tre som vi säger i västsverige. lilla no hade i ordningsställt liftarskyltar och tillhörande utstyrsel. har man arbetat hårt en hel dag går det ganska snabbt att nå fram i rusningstrafiken mellan lastbilar och tjejpackade bilar på stenakajen. fan så mycket medelålders brudar det är som valt samma helg som oss (tänker jag varje år och vägrar rätta mig i åldersledet). värt att nämnas är att vi inte drabbades av ett enda manfall. eller framfall som vi istället kanske borde benämna det. nono, vi är stolta över att du lyckats rycka dig loss från kärlekens fägnad för att prova det som egentligen är kärlek - skagenhelgen.

så här glad såg jag ut längst bak i bussen. som vanligt vart det bläckesprutter i hamnen, innebandybollar med gin på tetra och högljudd sång och bjudvin på pizzerian. jag-kissar-ner-mig-skratt och tampongfemkamp i trädgården. så simpelt så att det blir fantastiskt.

en liten fadäs bör dock nämnas. en av nätterna då jag och kamrat helena befann oss i extrem nöd, och därför ringde samt skickade textmeddelande till de festande vänninorna... kom de inte. detta bådar inte gott inför kommande pensionärs- och ålderskrämpor. bör vi utrustas med säkerhetslarm kanske? inte för att jag vet hur hemtjänsten i skagen ser ut, men hemtjänsten i sverige kan man enligt erfarenhet inte lita på. vi är mycket besvikna.

vidare fortsatte helgen i rask takt, även om den kändes bra mycket längre genom den extra dag vi valt att inkludera detta år. mer sånt! frågan är väl hur man skall landa förslaget hemma om att åka redan på onsdagen.



här kommer en härlig bildserie på ett avancerat barnkalas. har medvetet utelämnat ett antal bilder på födelsedagsbarnet, eftersom jag inte upplevde dem som barntillåtna :)

något som är lite lustigt, är att vi alltid lyckas ha mer packning med oss hem än då vi for. och då handlar det inte enbart om saker vi handlat på båten. nåt år hade lena med sig en helt ny bh hem. i år fann jag en snitsig nylonstrumpa i min packning. jag är nästan helt säker på att petra o helena fann ett par, tre flaskor exklusivt vin, hudkräm o småbarnsgodis i sin. är det inte märkligt så säg?

äh, jag kan ju inte hålla mig såklart. denna måste också komma med. GRATTIS till medelåldern kärring :)

                                    69817-368

puss allihopa.... och glöm inte afrikafesten nu va.

RSS 2.0